Event kalender

Næste event med Riders with Heart

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds
DatoEvent BeskrivelseTid og stedRegion
02.07.2020 – AFHOLDTDøvelejren 2020
For tredie år i træk besøger vi Døvelrejren i Tølløse hvor cirka 40 glade børn venter på os.
Vi dukker op uden kørsel med børn, men med professionel tryllekunster.
Se FacebookRegion Sjælland
14.07.2020 – AFLYST (COVID-19 hensyn)Ungdommens Røde Kors URK afholder Regnbuelejren i Humble med cirka 30 spændte børn.Se FacebookRegion Syddanmark
15.07.2020 – AFHOLDTDrømmelejren afholdes af URK og Riders with Heart skal med. Vi tryller, tager fotos, deler T-shirts ud mv til de mere end 60 glade unger.Se FacebookRegion Syddanmark
17.07.2020 – AFHOLDTSmilets Lejr afholdes af Ungdommens Røde Kors og Riders with Heart skal med. I alt 76 børn og unge venter på vores motorcykler og vores professionelle tryllekunster, Dr. martin.Se FacebookRegion Syddanmark
20.07.2020 – AFHOLDTURK brillere igen med Lejr Himmelbjerg hvor 70 børn og unge venter spændte på Riders with Heart og vores professionelle tryllekunstner, Jesper Grønkjær.Se FacebookRegion Syddanmark
23.07.2020 – AFHOLDTDrømmelejren i samarbejde med URK varetager sommeroplevelser for mere end 70 børn og selvfølgelig skal Riders with Heart bidrage med både motorcykler, T-shirts, nøgleringe, seje billeder i rammer, samt vores professionelle tryllekunstner Trylle Kenneth.Se FacebookRegion Sjælland
16.08.2020Julemærkehjemmet Fjordmark
På vanligvis besøger vi Julemærkehjemmet Fjordmark hvor 30 fantastiske unger venter. Vi disker op med det hele, men har skiftet kørslen ud med vores professionelle tryllekunstner, Lars Langfod.
Se FacebookRegion Syddanmark
22.08.2020For første gang besøger vi Sønderjyske Kidz.
Cirka 30 børn og unge venter på en fantastisk oplevelse sammen med Riders with Heat og vores professionelle Tryllekunster.
Se FacebookRegion Syddanmark
03.09.2020Vi besøger Oasen for første gang i Aarhus hvor cirka 30 børn og unge venter. Vi kommer med den fulde pakke, men har skiftet kørsel med børnene ud med vores professionelle tryllekunstner, Jesper Grønkjær.Se FacebookRegion Midtjylland
05.09.2020Julemærkehjemmet Skælskør er en fast klassiker i Riders with Hearts kalender og 2020 er heldigvis ikke nogen undtagelse.
Her venter 48 børn på en fantastisk oplevelse med Riders with Heart og vores tryllekunstner, Hokus Pokus Henrik
Se FacebookRegion Sjælland
05.09.2020Tinghøj – Info følgerSe FacebookRegion Midtjylland
26.09.2020Traditionen tro besøger RwH Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde hvor 48 børn og unge venter på os.
Vi kommer med det store setup, men har skiftet kørsel med børnene ud med tryllerier fra vores alle sammens Hokus Pokus, Henrik
Se FacebookRegion Sjælland
26.09.2020Livskraft – Mere info følgerSe FacebookRegion Midtjylland
27.09.2020Vi besøger igen i år, Julemærkehjemmet Hobro hvor 48 glade børn venter. Vi kommer friskt med det store setup, men har også på dette event valgt at skifte kørslen med børn ud med trylleri og denne gang med Jesper Grønkjær.Se FacebookRegion Nordjylland

Vi kører ofte til andre regioner for at kører med til events. Så bor du i en region og ønsker at deltage i et event i en anden region, er du bestemt ikke alene. Og så får man jo også tilbagelagt lidt ekstra asfalt.
Der bliver kørt fotoprintere, T-shirts og sikkerhedsudstyr ud til hver event. Hvis ikke der er bil med, koordineres der blandt de deltagende om at transportere en børnehjelm og lidt T-shirts på deres egen cykel efter princippet; Vi løfter i flok.
Der er en Facebook event oprettet til alle vores event med nærmere info samt mulighed for tilmelding. Er man ikke på Facebook må man gerne kontakte en repræsentant fra den pågældende region – som man finder under menupunktet “Om Os”.

Reglement og guidelines

Overordnet Guidelines

Følgende guidelines skal følges når du som motorcyklist kører med på Riders with Heart events. De bør overholdes så vi får både sikre og gode arrangementer for både de børn vi besøger og ikke mindst for de andre der kører med. Desuden er det vigtigt for vores organisation at vi bliver opfattet ansvarsfulde og venlige hvorhen vi kommer. Vi skulle jo gerne kunne komme igen.

 • Børnene først
  • Vi har barnet i fokus og sørger for den bedste mulige oplevelse for dem.
 • Sikkerhed
  • Vi sørger for at overholde færdselsloven og til hver en tid køre sikkert for børnenes og hinandens skyld.
 • Miljø og støj
  • Vi tænker på miljøet og slukker derfor motoren når vi ikke kører, samt tænker over ikke at skabe unødig støj hvis vi fx opholder os på et hospital eller lignende. Vi skulle gerne kunne komme igen.
 • Lovlig mc
  • Vores mc skal være lovlig, synes og være udstyret med en lovpligtig ansvarsforsikring
 • Ingen alkohol
  • Der nydes ikke alkohol før og under et børnearrangement. Hvad vi gør efterfølgende er op til den enkelte, så længe at der køres lovligt.
 • Røg under selve eventen
  • Da børn og unge er let påvirkelige skal rygning foregå med omtanke ved selve eventen.

Såfremt at ovenstående ikke overholdes forbeholder Riders with Heart og vores repræsentanter sig retten til at bortvise personer fra samkørsel og eventen.

Events

Vores Events

Vores events har et fokus; Vi ønsker at bringe glæde hos de børn der kæmper med livet enten fysisk eller mentalt. Det kan være på hospitaler eller på væresteder og lignende.

Vores events starter for de deltagende MC’ere på Facebook eller på vores website, hvor man kan se og tilmelde sig de enkelte events.
Vi mødes på et på forhånd aftalt sted og tidspunkt, som normalt ligger en kort køretur fra den endelige destination, hvor vi skal mødes med børnene.

Når vi er samlet, kører vi i kortege til den endelige destination så vi ankommer i samlet flok.

Vi tilbyder børnene følgende:
– Overvældende besøg af en større flok motorcykler
– Mulighed for at side på alle de motorcykler de har lyst til
– Mulighed for at få taget billede på en MC samt et kvalitets foto på dagen
– En sej Riders with Heart T-shirt i den rigtige størrelse
– En tur på motorcykel efter eget valg, så fremt barnet må,kan og har lyst
– Trylleshow med Dennis Beokow på udvalgte events
– Live musik på udvalgte Events
– En general snak om børnene, mc’ere og hvad der ellers falder os og dem ind.

Efter et par timer takker vi af og kører i samlet flok afsted igen.

Se info omkring de enkelte events på www.facebook.com/pg/RidersWithHeartDK/events/

Er du ikke på Facebook – kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden og få info tilsendt direkte i din postkasse.

Før start

Cirka 10 minutter før afgang, gives der en kort beskrivelse af turen, inklusiv specielle retningslinjer såfremt at disse skulle være nødvendige.

Ca. 2 min før afgang gives der et signal (råb eller fløjten), hvorefter man begynder at klargøre sig til kørsel.

Road Captain

Road Captain m/k

(Bør være afmærket med særlig farvet vest neongrøn eller orange – udleveres normalt af Riders with Heart).

Road Captain ligger altid yderst til venstre på egen vognbane. Det er altid Road Captain, der bestemmer fart og rute, og man følger altid med, såfremt det ikke er i strid med færdselsloven.

Det er både fascinerende og sjovt at køre motorcykel i en gruppe, men det er bestemt ikke ufarligt.

Zig-zag formation

Zig-zag formation

Indtag en zig-zag formation fra starten. Du skal holde din plads indtil turen er afsluttet, da det giver størst ro i geleddet, og vores Road Captains ved hvor du/I kører. Dette giver desuden et større synsfelt og bremselængde – og et bedre og større udsyn over alle de andre Mc’ere i kolonnen. Der ud over får det gruppen til at syne af mere for de øvrige trafikanter – vi bliver til en kolonne – som de i højere grad vil respektere. Overdriv gerne din placering i formationen lidt.

Det er meget vigtigt at du holder din bane/linie. Det vil sige, kører du som venstre mand, må du ikke snitte hjørner eller slingre fra side til side.

Hold din plads og kør aldrig i midten af kolonnens to rækker.

Overhal aldrig forankørende i din række.

Fire enkle tommelfingerregler

Fire enkle tommelfingerregler:

 1. Kør forskudt for hinanden.
 2. Hold afstand.
 3. Overhal ikke.
 4. Overhold færdselsreglerne.
Afstand

Afstand

Hold afstand til forankørende i samme spor. Ca. 25 meter ved 50 km/t. Dette er af hensyn til dig selv og de andre, du kører sammen med.

En tommelfingerregel er ½ afstand i meter af hastighed. F.eks. ved 80 km/t = 40 meter.

Er der en, der falder fra under kørslen, kører den der kører bagved op på dennes plads, dvs. denne række i kolonnen rykker op, mc forbliver venstre mc, og højre mc, forbliver højre mc.

Kryds eller skift aldrig række i kolonnen, da det kan give en masse uro i kolonnen og kan afstedkomme farlige situationer for dig og dine venner.

Ved indkørsel i en rundkørsel bliver man på sin plads i rækken og kører i afpasset fart ind i denne. Dvs. du bruger den del af vejbanen, som du også kører på ved lige strækninger.

Ved udkørsel til anden vej eller i kryds, hvor der stoppes, rykker kolonnen op, så man holder to og to sammen for straks efter, at man har foretaget svingning, at indtage den plads (Zig-zag), man havde ved kørsel.

Veje

Smal vej

Ved kørsel på smalle veje kan det være nødvendigt at køre i enkelt kolonne.

Road Captain trækker ind i højre vognbane del, og resten af venstre række følger efter (indfletning). Her skal man udvise stor forsigtighed og husk afstand til foan kørende. En tommelfingerregel er stadig ½ afstand i meter af hastighed. F.eks. ved 80 km/t = 40 meter.

Så snart forholdene tillader det, indtages den zig-zag formation man havde igen. Dette bestemmes ligeledes af Road Captain.

Overhaling på motorvej/landevej

Det er Road Captain (bør afmærkes med farvet vest neongrøn/orange), der overhaler først, følg ikke efter, før du er sikker på, at det kan gøres på forsvarlig måde.

Road Captain trækker ud og sidste mand kører ud i den anden bane og lukker af (bør afmærkes med farvet vest neongrøn/orange). Derefter kører man ud, når man kan se, at der er klar bane. (Husk blinklys er lovpligtig på motorvej ved vognbaneskift)

Hold din position i kolonnen!

Den forankørende er altid ansvarlig for, at den bagved kørende er med. Sænk om nødvendigt farten. Dette gælder ikke ved frafald, her er det sidste mand i kolonnen, der tager kontakt til vedkommende. Resten holder ind ved det første passende sted, hvor man ikke holder til fare for os selv eller den øvrige trafik.

Placering & Parkering

Lidt om placering i kolonnen.

Hastigheden i starten af kolonnen er mest rolig og langsom, så hvis du/I

er usikker i kolonnekørsel, skal du placere dig i den forreste del af denne. Er du derimod til det lidt kvikke kørsel, er det bagerst, du skal placere dig.

Men uanset hvor du befinder dig i kolonnen, skal du altid være opmærksom, da det ikke er ufarligt at køre på denne måde.

Gruppe parkering

Det ser rigtig godt ud hvis vi parkerer side ved side; dvs. Road Captain  kører hen og bakker sin MC på skrå ind, så baghjulet næsten rører kantstenen. Derefter kører den næste ind osv.

Husk på at der ikke er noget, der ser mere sjusket ud end en masse MC’er, der står hulter til bulter.

Bageste MC

Ansvar bageste MC

(Bør være afmærket med særlig farvet vest neongrøn eller orange – udleveres normalt af Riders with Heart).

Af bageste mc’s andre opgaver kan nævnes:

Holde øje med defekte lygter, afviserblink, dæk eller problemer med oppakning og ‘lukke’, når f.eks. to vognbaner snævres ind til en enkelt.

Hvis der er nogle forhold, du er usikker på, skal du tale med den Road Captain, der er leder på turen. Så vil han/hun tage hånd om dette. Her tænkes der på usikker i sving, høj fart, det at køre i kolonne osv.

Hold dig ikke tilbage, da vi alle skal være med på vores egne vilkår. Så skal det nok komme med tiden.

Kontrollere de forankørendes kørsel og korrigere denne ved næste stop:

TAG DET IKKE SOM KRITIK, HVIS DU BLIVER RETTET LIDT PÅ, MEN SOM EN VEJLEDNING, SIKKERHED KOMMER FØR ALT ANDET NÅR VI KØRER MED RIDERS WITH HEART.