Vores Ambassadører

Samanta Gomez

Samanta Gomez

Sanger og deltager ved X-Factor 2017

Samanta Gomez er 28 år gammel, og bor i Lyngby, men er primært hos sin kæreste, Morten, i Brønshøj.
Samantas far er argentiner og hendes mor er dansk og er derfor født i Argentina, og boede der de første 4 år af hendes liv - og så taler Samanta i øvrigt spansk.

Til daglig arbejder hun som sosu-assistent på et socialpsykiatrisk botilbud, for voksne med sindslidelser og misbrug. Men vi kender hende nok mest fra X-Factor 2017 hvor Samanta deltog i 5 ud af de 7 Liveshows.

Samanta er generelt kreativ og både synger og spiller musik, når hun da ikke maler kendte mennesker på lærred. Og så kører hun motorcykel både som hobby og som transportmiddel.

"Jeg vil gerne være ambassadør for Riders with heart, da jeg gerne vil være en del af, og støtte op om, et godt og meningsfuldt formål. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og har i øvrigt gået rundt med en drøm i maven om, at blive hospitalsklovn. Og dette er min måde hvorpå at jeg kan udleve denne drøm.", siger Samanta og griner.

Samanta afslutter; "Da jeg også synger og kører motorcykel, ser jeg derfor koblingen til at være ambassadør for Riders with heart som helt naturlig."

Dennis Beokow

Dennis Beokow

Tryllekunster - Danmarks bedste

Dennis Beokow er en af sværvægterne indenfor den magiske verden i Danmark. Han er håndværksmæssigt i verdensklasse, og med sin skæve karakter og lune humor er han en ener, som leverer et unikt show, hver gang han optræder.

Dennis har mange års erfaring inden for den magiske verden hvor han har optrådt i både ind og udland. Der er fart over feltet og smil på læberne, når Dennis ruller sig ud med sin skarphed og skæve form for humor! En særegen blanding af klassisk magi og en rå og kantet stil gør, at hans show er utraditionelt og i særklasse - Man kan se at han lever og ånder for sin kunst.

"Ovenpå en hård og barsk barndom, ved jeg hvad svigt og mangel på omsorg kan betyde - og det er der intet barn, hvis du spørger mig, der burde gennemgå.", siger Dennis.
"Riders with heart giver det verden har brug for! Omsorg og støtte til børn og unge der virkelig har brug for det. Det er da noget vi alle burde støtte op om", og uddyber "Og hvis jeg kan være med til at sætte smil på de unges læber og bare for en kort stund være med til at få dem til at glemme de prøvelser de sidder med - sammen med Riders with Heart - jamen det er det der burde drive hver og en af os!" , afslutter Dennis Beokow.

Kristian von Hornsleth

Kristian von Hornsleth

Kunstner

"Jeg støtter op om ’Riders with heart’, fordi det en forening med hjertet på det rette sted. De hjælper til at syge børn får gode oplevelser med deres flotte motorcykler og herlige events og derfor har jeg sagt ja til at være ambassadør for foreningen."

"Derfor har jeg valgt at lave en Charity Edition Ducati, hvor overskuddet ved salg går til Riders with Heart."

Robbin Harms

Robbin Harms

Racerkører (World Supersport)

Danmarks hurtigste mand på 2 hjul…

I 2005 slog Robbin for alvor igennem på verdensscenen, da han rykkede op til de store drenge i World Supersport 600cc. De større motorcykler passede hans talent godt og hurtigt blev han betragtet, som en af de bedste racerkører i verdenen.

2012 bragte Robbin til Britisk Superbike. Et mesterskab, som betragtes som det hårdeste i verdenen pga. de svære baner, ingen hjælpe elektronik og 220 hestekræfter på baghjulet. Robbin blandede sig hurtigt i top 10, men i 2013/14 blev han skadet hvilket tvang ham på sidelinjen til 2015.

Isle of man. I 2015 blev Robbin inviteret til at køre det prestigefyldte og ekstreme løb på øen Isle of man, som skabte 2 hjuls motorsport for mere end 100 år siden.

"Riders with Heart er en fantastisk måde at kunne støtte op omkring de mennesker, som behøver en ekstra hånd og det og jeg er stolt af at kunne være del af, via min karriere på 2 hjul."